voor organisaties

Ontwikkelproducten op maat

Pedagogische kennis en inspiratie delen binnen en buiten je organisatie? Versterk de band met jouw doelgroep en vergroot het vertrouwen in jouw organisatie door middel van gepersonaliseerde ontwikkelproducten op maat.

Ontwikkelproducten op maat
scheurkalender

Gepersonaliseerde Scheurkalender

Je eigen Pedagogisch Scheuren.  In de huisstijl van de organisatie en met eigen content zodat er specifieke thema’s van het beleid uitgelicht kunnen worden (alleen mogelijk bij uitgave van originele Pedagogisch Scheuren). 

Nieuwsbrief op maat

Vanuit je organisatie pedagogische kennis delen met professionals en ouders of andere belanghebbenden? Wij zorgen voor een professionele nieuwsbrief, volledig in de eigen huisstijl met de thema’s die voor jullie belangrijk zijn. 

situatie sparren

Custom Situatie Sparren

Een persoonlijke variant op Situatie Sparren. Volledig gepersonaliseerd in de huisstijl van de organisatie. Sparren over situaties die aansluiten bij de visie en waarden van de organisatie. Door de mooie verbinding tussen beleid en praktijk is de pedagogische visie ook duidelijker terug te zien op de werkvloer.

beleidvisualisaties

Beleid in beeld

Een beeld zegt meer dan 100 woorden. Wanneer je beeld en woord samenvoegt is dit nog sterker. Geen lange tekstdocumenten maar heldere visuals die het beleid of protocol binnen de organisatie op een laagdrempelige en leuke manier begrijpbaar maken. Dat blijft hangen!

Vergroot vertrouwen in jouw expertise

Laat zien dat je leren en ontwikkelen serieus neemt en biedt het op een laagdrempelige manier aan door gepersonaliseerde ontwikkelproducten op maat te gebruiken. Door de doelgroep te betrekken bij de ontwikkeling van de producten, vergroot je het vertrouwen in je organisatie en haar expertise. Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe we je kunnen helpen.

Versterk de band met je professionals en ouders door Themabrieven

Direct inspringen op dat wat er speelt binnen een school, kinderopvang of onder ouders. Aansluiten bij themadagen zoals de Week van de Opvoeding of Week tegen kindermishandeling. Geef je doelgroep het gevoel dat ze er toe doen door gepersonaliseerde ontwikkelproducten op maat te gebruiken. Dit zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen en kan de binding met je organisatie versterken. Ontdek de mogelijkheden.

Nieuwsbrief op maat voor Stichting Iedereen Telt Mee

Berend Botje Beleidsvisualisatie

De pedagogische visie van Kinderopvang Berend Botje op één A4.

Bouw aan je expertise en vertrouwen

Door het gebruik van gepersonaliseerde ontwikkelproducten op maat, zoals een gepersonaliseerde scheurkalender, nieuwsbrief of beleidsvisualisatie, laat je zien dat je pedagogische kennis serieus neemt en vertrouwt op je eigen expertise. Door de doelgroep te betrekken bij de ontwikkeling van de producten, vergroot je het vertrouwen in je organisatie en haar expertise. Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe we je kunnen helpen.

Zelf een idee waar je over wilt sparren?

Nieuwsgierig welke mogelijkheden er zijn om pedagogische kennis toegankelijk te maken voor jouw organisatie en doelgroep?

Wat organisaties zeggen over onze producten op maat

0