Geef jij volgend jaar ook kennis en inspiratie?

Een jaar lang elke dag:
  • Een pedagogisch inzicht
  • Praktische tips voor op de groep
  • Een prikkelende vraag
  • Onderwerpen om in je team te bespreken
  • En nog veel meer interessante, leuke en leerzame items

Uniek interactief kado voor professionals in de kinderopvang

Voor veel pedagogisch professionals is het jaar 2020 een jaar van kennis, inspiratie en werkplezier.  Zij hebben Pedagogisch Scheuren kado gekregen!  

Het hele jaar door, iedere dag een coachingsmoment, handige tips én aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Zij maken tenslotte het verschil!

Extra! QR codes

Willen de pedagogisch medewerkers meer weten van een onderwerp? Door de QR codes in de scheurkalender hebben zij direct toegang tot meer verdieping. Ook voor pedagogisch coaches handig!

Pedagogisch scheuren 2021

Wegens groot succes komt dit jaar opnieuw de scheurkalender voor pedagogisch professionals in de kinderopvang uit. Pedagogisch Scheuren 2021. Professionalisering is nog nooit zo makkelijk geweest. Op een laagdrempelige manier en voor iedereen toegankelijk. Op de werkvloer, daar waar het werken met kinderen gebeurt moet de input komen.

Gepersonaliseerde kalender

Een kalender speciaal voor jouw organisatie? Met je eigen logo, visie en pedagogische pijlers? Dat kan! Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor 2021?

Categorieën eenvoudig visueel onderverdeeld

Met duidelijke iconen zijn alle categorieën onderverdeeld. De verschillende onderwerpen zijn voorzien van een icoon, zodat in één oogopslag duidelijk is bij welke categorie de informatie hoort. Dit versterkt de oriëntatie en houdt het overzichtelijk.

Inspiratie
Inspiratie

Inspiratie zorgt voor: positieve energie, in beweging komen, nieuwe inzichten krijgen, bruisen van ideeën, het zien van nieuwe mogelijkheden en zin hebben om aan de slag te gaan.
In de scheurkalender staan veel mooie quotes, praktische tips en eyeopeners. Volop inspiratie voor medewerkers op het werk én thuis.

Ontwikkeling
Ontwikkeling

De ontwikkeling stimuleren van kinderen is een belangrijk onderdeel van het werk als pedagogisch professional. Kennis van die ontwikkeling en hoe kinderen leren, is daarbij nodig. In deze categorie alles over de ontwikkeling bij baby’s, peuters, kleuters en schoolkinderen en de verschillende ontwikkelingsgebieden. Met speciale aandacht voor vroegsignalering.

Samen
Samen

Leren van elkaar en met elkaar. Vragen om te bespreken in het team of tijdens de coaching. Hoe denk jij erover? En je collega’s? Wat werkt bij hun op de groep. Door het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen en ideeën, ontstaat er meer verbinding in de teams.

Informatie
Informatie

Over allerlei onderwerpen meer te weten komen. Kennis vergaren daar gaat het om bij deze categorie. Heel belangrijk voor het pedagogisch handelen op de groep. Weten wat je als medewerker doet en waarom je dat doet, is ontzettend belangrijk wanneer er gewerkt wordt met kinderen.

Wat was het ook alweer?
Wat was het ook alweer...

Moeilijke woorden in de kinderopvang. Er zijn er genoeg van. De medewerkers hebben er van gehoord, ze horen het eigenlijk te weten, maar wat betekent het ook alweer precies. We brengen de belangrijkste opnieuw onder de aandacht op een heldere manier.

Boeken en online media
Boeken en online media

Soms komt een medewerker iets tegen wat eigenlijk alle collega’s zouden moeten weten. Een interessant boek, een inspirerende podcast, een handige app of website. In deze categorie geven we tips en links waar de pedagogisch professional echt iets aan heeft.

Uit onderzoek
Uit onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek is essentieel om te bepalen wat werkt en wat niet. Wat is de pedagogische kwaliteit en wat zijn de effecten van kinderopvang op de ontwikkeling van kinderen. Interessante uitkomsten, feiten en weetjes zetten we uiteen.

Comnunicatie
Communicatie

De medewerkers communiceren continu. Met kinderen, met ouders, met collega’s, de partner en familie. Als er gewerkt wordt met kinderen en ouders, is een goed contact belangrijk. Het onderlinge contact tussen de collega’s heeft ook veel invloed op de sfeer op de werkvloer. Communicatie is essentieel en altijd in beweging. We geven handige communicatie tips en inzichten die de medewerkers gaan helpen in het dagelijks contact.

Comnunicatie
Communicatie

In de scheurkalender komt er regelmatig ‘Een Vraag’ voorbij. Dit zijn prikkelende vragen, stellingen of dilemma’s over allerlei onderwerpen binnen het pedagogisch werk. Ook het persoonlijk vlak stippen we aan. Het nodigt de medewerkers uit om na te denken en met elkaar in gesprek te gaan.

Staffelprijzen

Het voordeel dat behaald wordt met een hogere oplage komt direct bij je terug via onderstaande staffelprijzen. Mijn belangrijkste doel is namelijk om zoveel mogelijk pedagogische kennis te verspreiden binnen de kinderopvang.

1 t/m 50 exemplaren
€20,- per stuk
51 t/m 100 exemplaren
€19,50 per stuk
101 t/m 250 exemplaren
€19,- per stuk
251 t/m 500 exemplaren
€18,50 per stuk
500 t/m 1000 exemplaren
€18,- per stuk
Vanaf 1001 exemplaren
prijs op aanvraag

De betaling zal via facturatie verlopen.
Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bezorgkosten.

Door Pedagogisch Scheuren meer verbinding en plezier op de werkvloer

Hang deze scheurkalender vooral ook bij de groepen of in de personeelsruimte. Dan wordt Pedagogisch Scheuren direct onderdeel van de dagelijkse handelingen en het stimuleert om met elkaar in gesprek te gaan. Op een leuke en ongedwongen manier werken de teams samen aan pedagogische kwaliteit. Iedere dag een beetje wijzer.