Pedagogisch scheuren > Gepersonaliseerde kalender

Gepersonaliseerde kalender voor jouw organisatie?

Dat kan! En hoe gaaf is dat om je eigen scheurkalender te hebben! De basiskalender wordt aangevuld met jullie eigen pedagogische uitgangspunten, kernwaarden of pijlers. Ook de omslag geven jullie zelf vorm met een eigen foto en uiteraard jullie eigen logo. Een unieke samenwerking tussen Pedagogisch Hart en jouw organisatie.

Onder andere kinderopvangorganisatie SKSG uit Groningen koos voor 2020 voor een gepersonaliseerde scheurkalender. SKSG staat voor pedagogische kwaliteit en wil zich de komende jaren ontwikkelen als hét expertisecentrum van Groningen en misschien wel van Nederland. De aftrap is gegeven d.m.v. de kalender waarin ruimte is voor hun eigen strategische thema’s en speerpunten.

Goede redenen om te kiezen voor een gepersonaliseerde kalender

  • Je wilt als organisatie de focus op je pedagogisch beleid leggen. Dat kan met behulp van jullie eigen kalender
  • Je wilt de BBL’ers in jullie organisatie een mooi cadeau geven als start van hun loopbaan als pedagogisch professional
  • Je wilt aan je medewerkers laten zien dat leren en ontwikkelen belangrijk is in jouw organisatie
  • Er is een fusie of overname en je wilt aandacht geven aan de nieuwe organisatie en gezamenlijke visie. De kalender zorgt voor verbinding en samenwerking

Wat kan ik voor jullie betekenen

De gepersonaliseerde kalender is een optie bij bestellingen vanaf 100 stuks. Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat het mij weten en ik neem snel contact met je op.

Offerte aanvragen